A ciabatta egy olasz eredetű, hosszú érlelési idővel és magas hidratációval készült, nagy, lukacsos bélszerkezetű termék. Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a világ számos országában.
A kovásszal készült kenyereinknek jellegzetes savanykás ízvilága és bélszerkezete van. A kovásszal készült veknik, cipók, baguettek, mind nagyon népszerűek a mindennapi fogyasztásban és számos különböző formában kaphatóak.
A zsúrkenyér egy hagyományos, búzalisztből készült hosszúkás formájú termék,
mely kiváló alapanyag mini szendvicsek elkészítéséhez.
A magos termékeink, magas magtartalmú, sötét bélzetű veknik, melyeknek jellegét a bennük található különböző magok keveréke adja, mind a felületen, mind a termékben.
Napjainkban fokozódó igény mutatkozik egészségvédő hatású termékekre, és a gluténmentes sütőipari pékárura. Az egyedi gyártástechnológiánknak köszönhetően édes és sós, töltött és töltetlen gluténmentes termékválasztékot alakítottunk ki. Ezeket a termékeinket külön erre a célra kialakított üzemünkben gyártjuk.
Olyan technológiákat használunk, mint a cookie-k az eszközadatok tárolására és/vagy eléréséhez. Ezt a böngészési élmény javítása és a (nem) személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében tesszük. Ha beleegyezik ezekbe a technológiákba, akkor olyan adatokat dolgozhatunk fel ezen az oldalon, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók. A hozzájárulás elmulasztása vagy visszavonása bizonyos funkciókat és funkciókat hátrányosan érinthet.